Kakesalg

Til alle våre medlemmar! Då er det store kakesalget i gang igjen og klubben treng DI hjelp! Dette er ein enkel å fin dugnad for å få gode pengar til klubben. Hjelp oss med å selge kaker og karameller fram til 1. november kl 20.00 og gi oss beskjed til livjorunn@voldarideklubb.no om antal (kakene vil kome i god tid før jul).

Her er ei bestillingsliste som er fin å printe ut og legge i kantina på jobb eller på skulen: Bestillingsliste kakesalg. Kjempeenkelt, bestillingane blir gjort omtrent av seg sjølv). Eit anna tips er å dele innlegg om kakesalget på facebook, snap eller instagram, det brukar å vere veldig effektivt.

Dersom du vil kjøpe kaker med oss kan du bestille det på epost: styret@voldarideklubb.no.

Sjå alle produkta på nettsida til Nordkak: https://www.nordkak.no/

Premiedryss under KM dressur

28.-29. september 2019 arrangerte Volda rideklubb KM dressur for første gang. Arrangørklubben forsynte seg også godt av premiebordet.

Det var veldig kjekt å bli plukka ut til å arrangere KM, og mange av klubben sine medlemmar har lagt ned ein stor innsats den siste tida for at denne meisterskapen skulle gå knirkefritt – med berre nøgde deltakarar som mål. Då var det kjekt at også vêrgudane spelte på lag, og varta opp med sol frå skyfri himmel laurdag (og opplett søndag). Resultatmessig vart det svært god utteljing for klubben sine sju ekvipasjar som stilte til start.

Laget til Volda tok gull i hesteklassen under lag KM laurdag. Laget bestod av Hanne, Ida Kristine og Anja. Søndag vart det også klart at klubben fekk to medaljer i KM senior individuelt. Liv Jorunn tok sølv, medan Anja tok bronse.

Det vart også plasseringar til Isabell, Anna, Ida Kristine og Anja i opne klasser.

Fullstendige resultatlister er å finne på Equipe: Resultat KM dressur 28-29. september 2019

Les artikkel frå avisa Møre her: Volda vann lagkonkurransen og her Volda vann lagkonkurransen

Tennbrikettar

Vil du støtte Volda rideklubb? Vi sel tennbrikettar. Vi har 3 ulike storleikar og bestiller desse frå Tennbrikken i Vanylven.

Dei er miljøvenlege og dryge i bruk. Veldig kjekke å ha i hus.

– Tennbrikken 400 stk 299 kr
– Tennbrikken 250 stk 199 kr
– Tennbrikken 100 stk 99 kr

Bestillingsfrist er måndag 30. september 2019. Bestill med eit av våre medemmar eller send e-post til karin@voldarideklubb.no.

Satsingsklubb: Startmøte

Volda rideklubb er trekt ut som ein av klubbane som får ta del i satsingsklubb-prosjektet til Norges Rytterforbund for 2019-2020, og då treng vi medlemmane si hjelp.

Det vert med dette kalla inn til eit startmøte med vår klubbrettleiar Guro Grønningsæter frå NRYF 28.10 klokka 18:00-21:00. Møtet finn stad hos Volda og Ørsta Reinhaldsverk i Hovdebygda, og det vert enkel servering i pausen.

Håper så mange som mogleg kan stille, alle sine meiningar er viktige i det vidare arbeidet! På grunn av matbestilling må ein sende påmelding til livjorunn83@gmail.com innan 20.10. Vel møtt!

Invitasjon til startmøte

KM dressur i Volda

Volda rideklubb er så heldige å vere vertskap for KM dressur i Møre og Romsdal i 2019. Stemnet finn stad på Vollane ridebane 28.-29. september.

Det er første gang VRK arrangerer KM dressur, men vi har tidlegare arrangert KM køyring. Laurdag morgon startar med Lag-KM for ponni og hest, før det vert individuelle klasser utover dagen. Søndag er det individuelle KM-finaler, før helga vert avslutta med opne klasser.
Allereie no er det mange ekvipasjer påmeldt, og vi håper på enno fleire før fristen går ut 22. september.