Gode lokale resultat

Laurdag 24. juni var det dressurstemne på Vollane ridebane og søndag 25. juni var det presisjonskøyring. Fleire frå Volda rideklubb stakk av med premiar i helga.

Her kan du lese artikkel frå stemenet i Møre: Mange gode lokale resultat

Her ligg resultatlista frå dressurstemnet: Dressur 24. juni 2016

Her ligg resultatlista frå køyrestemnet: Presisjonskøyring 25. juni 2017

Riding på Haualeitet

Onsdag 28. juni stilte rideklubben opp med to hestar på Haualeitet for barneriding til stor glede for barna.

Les om dagen i Møre her:

Kjekke sommaraktivitetar på Bygdetunet

Rekordstort klubbstemne

Sjeldan har eit klubbstemne i sprang lokka så mange medlemmar i Volda rideklubb til start. Laurdag 20. mai fekk fleire sin stemnedebut på heimebane.

Totalt vart det ridd 21 starter, fordelt på tolv ekvipasjer. Hindera starta pent i 20 cm høgde og steig jamt oppover. Dei mest rutinerte avslutta dagen med 80 cm.

Fire av klubben sine juniormedlemmar reid sitt fyrste stemne denne laurdagen, og fleire kom til start med nye hestar. Det vart ridd mange feilfrie runder, som vart belønna med sløyfer, og deltakarane var også

flinke til å hjelpe til innimellom slaga. Volda rideklubb har medlemmar frå både Stranda, Ulstein, Ørsta og Ålesund, og det kom startande frå alle desse stadane.

Yngste deltakar var ni år, men der var òg vaksne til start. Flott solskin gav ei fin ramme rundt arrangementet, og is og brus fekk bein å gå på i kiosken. Neste stemne vert siste helga i juni, når rideklubben byr inn til todagers distriktsstemne i dressurriding og presisjonskøyring. Kommande helg er det duka for feltrittstrening på og kring Vollane ridebane – dette er fyrste gongen det vert arrangert feltritt i Volda, og deltakarane kjem frå heile Sunnmøre.

Sjå resultatlista her: Resultatliste sprangstemne 20. mai 2017

Foto: Hobbyfotografene Embla og Malin

Internt klubbstemne i sprang

Laurdag 20 mai inviterer vi til internt klubbstemne i sprang på Vollane ridebane.

Klasser

• 20 cm (bom på bakken) CR
  • 40 cm CR
  • 50 cm CR
  • 60 cm CR
  • 70 cm CR
  • 80 cm omhopping etter klassen (gåvepremiar)

Pris per klasse: 100 kr (20 cm: 50 kr). Kun kontant betaling/mcash.

Start klokka 14.00.

Stemnet går på 20×60/80 m (grus) med oppvarming på 20×60 m rett ved sidan av.

Kvar hest kan maks starte tre klasser.

Påmelding til livjorunn83@gmail.com innan 15. mai. Skriv namn på hest og rytter, samt kva klasser ein vil starte.

Stemnet er ope for medlemmar/gjestemedlemmar/juniormedlemmar i Volda rideklubb.

Vi prøver å få til open kiosk.

Velkomen!

Del på Facebook

Det gror godt i hestesporten

Volda rideklubb har siste åra fått fleire medlemmar som har tatt Grønt kort og løyst rytterlisens.

Førre helg var klubben representert med heile sju ekvipasjar på D-stemne i dressurriding på Nordfjordeid. Fleire av ekvipasjene som var ute og starta denne helga var debutantar på distriktsnivå, og fleire klatra i klassene.

To fyrsteplassar vart med heim til Volda.

Her kan du lese artikkel frå Møre frå stemnet: Det gror godt i hestesporten