D-stemne i sprang

Helga 15-16. juni arrangerte Volda rideklubb d-stemne i sprang for første gong på ti år. Stemnet samla 21 deltakarar frå Sunnmøre og Nordfjord.

Sjå resultata frå stemnet her: Resultat d-stemne sprang 15-16. juni 2019.

Les meir om stemnet her frå Møre: Første D-stemne i sprang på ti år.

Resultat klubbstemne i sprang

Kristi Himmelfartdag arrangerte Volda rideklubb internt og utvida klubbstemne.

Les meir om stemnet her: Hopp og sprett på klubbstemne
Les resultata her: Resultat utvida klubbstemne i sprang

Sjå bilete under.

Utvida klubbstemne i sprang

Kristi Himmelfartsdag byr Volda rideklubb inn til utvida klubbstemne i sprang på Vollane. Det vert også nokre interne klubbklasser. Vi tilbyr klasser frå bom på bakken (20 cm) for juniormedlemmar til 90 cm. Heile ti juniormedlemmar tek del, alle på lånt hest. Stemnet startar kl 10:00 med banevisning, og klassene går deretter fortløpande. Interne klubbklasser vert til slutt. Open kiosk. Vel møtt!

Ps: Helga 15.-16. juni arrangerer klubben distriktsstemne i sprangriding for fyrste gang sidan 2009. Vi håper mange finn vegen både som deltakarar, medhjelparar og heiagjeng!

VRK i 17. mai toget

På 17. mai gjekk Volda rideklubb fremst i folketoget. Dette har vorte ein fin tradisjon. I år var det Anna Mork på Odin og Liv Jorunn Nyhagen på Pokemann som stilte opp.

Sjå bilete under:

Einhjørningshestar i pride-toget

Foto: Kjell Arne Steinsvik

I helga stilte Svarta med Edle Holmin og Pokemann med Liv Jorunn Nyhagen opp fremst i pride-toget utkledd som einhjørningar.

Hestane var populære og vi fekk mange positive kommentarar. Det var kjekt å stille opp på dette og vise at rideklubben er ein open klubb for alle.