Arbeidet med Botnavegen skrid fram

Møre hadde nyleg ein artikkel om framdrifta i arbeidet på Botnavegen. Som dei fleste sikkert har fått med seg, så skal det byggjast fortau langs vegen. I samband med dette byggjer kommunen ny veg til ridebana vår på Rotevatn (startar like etter brua).

Det er Aurstad AS som har arbeidet, og det er venta at begge vegane skal vere ferdigstilt til juni neste år. Styret i VRK oppmodar alle som ferdast i anleggsområdet om å bruke refleks, og vise omsyn til arbeidet som vert gjort.

Les artikkelen frå Møre her: Gjer tyngste arbeidet først

Selde 446 kakeboksar

14 bestillingar i ulik storleik kom inn til årets kakesal før jul, og heile 446 kakeboksar vart selt. Dette er ny rekord, og gav klubben ei pen inntekt på 9812 kroner.

Tusen takk til alle som har hjelpt til å selje! Kakeboksane er no kome, sortert og i all hovudsak levert ut til dei som har tatt imot bestillingane (kun tre bestillingar som ikkje er henta enno). Midlane frå kakesalet kjem svært godt med i klubben sin økonomi, og vil verte nytta til tiltak som kjem medlemmane til gode.

Medlemsrekord for Volda rideklubb

Førre veke bikka Volda rideklubb 70 medlemmar!

Ein stor del av medlemmane er no under 16 år. Dette er gledeleg, og viser at rekrutteringsarbeidet vi har gjennomført over fleire år virkar. Klubben har jamleg kurs for juniormedlemmar med/utan eigne hestar, og tilbyr også eigne klasser for desse på stemner.

Interessert i å bli medlem? Les meir om våre medlemsfordelar her: Bli medlem i Volda rideklubb

Det store kakesalget 2017

Til alle våre medlemmar!
Då er det store kakesalget i gang igjen og klubben treng DI hjelp! Dette er ein enkel å fin dugnad for å få gode pengar til klubben. Hjelp oss med å selge kaker og karameller fram til søndag 5. november og send bestillinga til livjorunn@voldarideklubb.no (kakene vil kome i god tid før jul).

Her er ei bestillingsliste som er fin å printe ut og legge i kantina på jobb eller på skulen: Bestillingsliste kakesalg

Kjempeenkelt, bestillingane blir gjort omtrent av seg sjølv! Eit anna tips er å dele innlegg om kakesalget på facebook, det brukar å vere veldig effektivt. 🙂

Dersom du vil kjøpe kaker med oss kan du bestille det på epost: livjorunn@voldarideklubb.no
Sjå alle produkta på nettsida til Nordkak: https://www.nordkak.no/

Vellykka dressurstemne

I helga arrangerte VRK klubb- og distriktsstemne i dressurriding.

18 ekvipasjer var påmeldt, og klubben hadde fått sponsa flotte premiar. Agria var hovudsponsor for stemnet.

Les artikkel frå Møre her: Ekstra godt samhald og stor dugnadsånd