70 medlemmar 2018

Volda rideklubb har no bikka 70 medlemmar for 2018! Det er veldig kjekt at så mange ønsker å vere medlem av klubben.

Er du ikkje medlem av klubben men ønsker å bli det? Sjå prisar og anna info her: Bli medlem

Folketoget 17. mai

På 17. mai stiller det to hestar frå Volda rideklubb fremst i folketoget. Det blir Liv Jorunn Nyhagen på Pokemann og Randi Mork på Odin.

Lenger bak i toget går resten av klubben med fana. Vi håper at mange medlemmar ønsker å gå ilag med oss i toget.

God 17. mai!

D-stemne og klubbstemne i dressur og sprang

Laurdag 26. mai blir det d-stemne i dressur på Vollane ridebane. Det blir også klubbstemne i dressur på laurdag i tillegg til ryttertest. Her ligg propen for
d-stemnet: D-stemne dressur VRK 26. mai 2018

Søndag 27. mai blir det klubbstemne i sprang. Her ligg invitasjon til klubbstemne: Invitasjon klubbstemne dressur og sprang 26-27. mai 2018.

Vel møtt!

Rydding av hestemøkk

Volda rideklubb har satt i gang ein ryddeaksjon med hestemøkk før 17. mai. Vi oppfordrer alle våre medlemmar om å sparke hestemøkk ut i grøfta som dei ser på tur slik at det blir fint for alle å bruke turstiar og vegar.

Vi oppfordrar elles om å alltid sparke vekk hestemøkka frå hesten du rir. Så slepp vi kanskje slike dugnader i framtida og klager frå innbyggarar i Volda.

Barneriding i vinterferien

Fredag 23. februar arrangerer Volda rideklubb barneriding på Vollane ridebane på Rotevatn.

Klubben stiller med to barnevennlege hestar, som vil gå frå kl 12:00 til ca kl 13:00. 20 kroner per runde, kontant betaling eller vipps. Enkel kiosk.