Julebord med rideklubben

Fredag 30. november inviterer vi til julebord for medlemmane våre med følge. Vi bestiller enten julemat frå Asko Mat og møtast heime hos Linn Mork i Kårstadvegen 10, eller går ut og et på Marias Restaurant (avhengig av antal påmeldte). Påmeldingsfrist: Tysdag 20. november.

Tid: Klokka 20.00. Påmelding til Linn på epost: linn(at)voldarideklubb.no

Vel møtt!

Kliss vått klubbstemne

Søndag 14. oktober arrangerte Volda rideklubb klubbstemne i sprang og gymkhana for juniorar. Trass i mykje regn og vind var deltakarane fornøgde med dagen.

Du kan lese meir om klubbstemnet i Møre her: Regnvått ridestemne

Klubbstemne og junior-gymkhana

Søndag 14. oktober kl. 12 blir det internt klubbstemne i sprang på Vollane ridebane.

Prisen er 100 kr pr klasse. I klasse 1 og 2 vil det vere mogleg å låne hest/leiar med klubben. Gi beskjed om dette ved påmelding.

Påmelding innan 10. oktober 2018 kl. 18.00 til livjorunn(at)voldarideklubb.no. Oppgi namn på hest og rytter, samt kva klasse(r) du vil ri.
Klasser:

1. Juniorgymkhana
  2. 20 cm CR (lov med leiar)
  3. 40 cm CR
  4. 50 cm CR
  5. 60 cm CR
  6. 70 cm CR
  7. 80 cm CR (238.2.2)

Dommar og banebyggar: Liv Jorunn Nyhagen (SBBA/SDA).

Kakesalg før jul

Da er vi i gang med kakesalget igjen. Vi selger dei populære kakene og kjeksa frå Nordkak, bestillingsfrist er fredag 12. oktober 2018.

Ta kontakt med nokon av medlemmane for å kjøpe eller send ein epost til livjorunn83(at)gmail.com.

Regnfullt dressurstemne

I helga arrangerte Volda rideklubb d-stemne i dressur på Vollane ridebane. Trass i jamt regnver var stemnet vellukka og det kom deltakarar frå Sykkylven Rideklubb, Nordvest Hestesportklubb, Stranda Ride- og køyreklubb og Kristiansund og Frei Hestesportsklubb i tillegg til våre medlemmar.

Les meir om stemnet frå Møre her: Lokale ryttarar tok flest topp-plasseringar

Foto: Ingvild Runde, Møre